Concert de Gala de Festa Major a Cal Bassacs (Berguedà).

En motiu de la Festa Major de Cal Bassacs a Gironella, un quartet de la coral Ressò format per la Xènia, la Rosa, el Manel i el Josep, el passat dia 23 de juny va oferir dos concerts en aquesta acollidora localitat berguedana. El primer concert va ser a les 12h, cantant 5 cançons al Bar “Ja s’hi val” en un vermut musical acompanyat de bona gent i sobretot del personal de l’establiment, encapçalat per la Neus. Voldríem desitjar-los molta sort en els nous projectes professionals!

Havent dinat, ens vam preparar per al concert de Gala de Festa Major que es va celebrar a les 17h a l’Església de Santa Maria de Bassacs. Aquest concert va representar una fita en la història de la coral, ja que per primer cop vam cantar un quartet amb micròfons inalàmbrics i amplificadors, amb els que es va obtenir un resultat immillorable. A part del repertori habitual, com l’Hallellujah de Leonard Cohen , Vestida de nit o Color Esperanza, per aquest concert vam treballar per poder oferir una sèrie de peces noves com Sixteen Tons, Milord, Kalliolle Kukulalle, Ja-da Drive o Get you ready, entre d’altres. En total 18 cançons i quasi 2h de concert!!

També vam incorporar novetats en la disposició dels cantants sobre l’escenari i entre el públic, juntament amb petites coreografies, per donar-li al concert una dinàmica àgil i divertida. En finalitzar el concert, vam oferir al públic assistent un petit refrigeri amb coca de Sant Joan i moscatell, ja que a les 19h ja hi havia un pèl de gana!

No voldríem acabar aquest escrit sense agrair a l'Associació De Veïns De Cal Bassacs per tractar-nos tant i tant bé, a la gent del Restaurant Els Roures per la seva amabilitat i generositat, al Bar "Ja s'hi val" pel fantàstic vermut amb que ens van obsequiar, a l’Amàlia de Cal Blau i la seva família pel generós "segon esmorzar", a en Jaume, mossèn que ens va acollir a la seva església i a Cal Julià per vendre'ns les entrades anticipades, a la Coral Estel de Gironella per proporcionar-nos el material d’amplificació de so, i sobretot, a tota la gent que va venir al concert!

Manel Sunyer