Sopar Concert per celebrar el 10è aniversari de La Fogaina. Inici de la nova temporada 2019.

El passat divendres 31 de maig de 2019 vam tenir el plaer de cantar al Restaurant Els Roures, emmarcat dins de l'inici de la nova temporada 2019 i també celebrant el 10è aniversari de La Fogaina.

El concert va transcorre dins de l'ambient típic d'un sopar entre clients agraïts amb les viandes oferides i també amb les melodies que entonàvem per amenitzar una vetllada pensada per anar més enllà d'un sopar gratificant.

Vàrem cantar aproximadament una hora, a on vàrem oferir un repertori força ample, fent un recorregut molt ampli amb les músiques del Món i de diferents moviments musicals, entre ells una versió del Hallelujah de Leonard Cohen, Nothing else matters de Metallica, Bon dia dels Pets, i un acurat "A banda" que va fer les delícies dels comensals.

Després els 5 cantaires, el Sr. Director i alguns acompanyants sofridors, vàrem gaudir de l'excel·lent cuina que ofereix el Restaurant Els Roures, us animem que a la mínima que pugueu, us deixeu caure per aquest establiment que us pot oferir un magnífic cap de setmana cultural, tant en l'àmbit de Comarca: El Berguedà, també oferint-vos dormir, una excel·lent gastronomia amb una atenció única, com la gent d'aquelles contrades sap oferir. Els trobareu a Ctra. Rasos de Peguera, km 4 | 08619 Espinalbet - Castellar del Riu (Berguedà) | T.93.821.35.61 | F.93.821.25.97, informeu-vos a www.rouresbergueda.com Un dissabte cultural per la Capital del Berguedà ens va fer les delícies d'aquella ciutat, inclús tenint temps per escoltar les músiques de La Patum, que aviat caurà en dates pròximes.

Redacció Coral Ressò